Hundspann i Jönköping

Ett äventyr som hundspann är kanske inte riktigt vad du förknippar med Jönköping men faktum är att du faktiskt inte behöver åka ända upp till Kiruna för att testa på denna härliga aktivitet. Lär dig att utnyttja en slädhund och njuta av skimrande dimma i skymningen samtidigt som du kör eget hundspann-team!äventyr i Jönköping

Efter en introduktion till slädhundar, säkerhet och körteknik är det dags att köra iväg med ivriga hundar som ylar och vill ut på äventyr. Om du inte vill köra din egen hundvagn kan du njuta av turnén som passagerare på vagnen som drivs av guiden. Tillsammans med en guide och en egen släde med hundspann ger du dig in i Hökensås naturreservat. Njut av den vackra naturen samtidigt som du färdas längs vackra skogsstigar. Du låter hundarna ta ett dopp medan du njuter av en picknick med ekologisk mat och hembakt.

Några timmar senare var du tillbaka på kenneln. Hundarna är ivriga att få din uppmärksamhet och kanske få ett mellanmål från dig. Du lämnar detta äventyr fylld med nya erfarenheter och minnen. Förmodligen tar det inte lång tid innan du vill göra ett besök här igen. Detta äventyr görs lämpligast med 3-4 personer och ni kontaktar www.turochnatur.se för bokning. De har flera olika varianter av utflykter med hundar och sommartid finns det även andra vildmarksäventyr att testa här.

Förmodligen behöver du någonstans att sova i samband med ditt äventyr i Jönköping och här kan du läsa om hotell i Jönköping som vi gillar så där ska du nog kunna hitta ett bra hotell i Jönköping som passar just dig. Vi önskar dig lycka till på dina äventyr i Jönköping oavsett om det blir hundspann eller någonting annat.