Koh Phi Phi i Thailand

Är du ute efter ett exotiskt äventyr sär Koh Phi Phi något för dig. Hotellen på Phi Phi Island är utspridda på denna fantastiska ö och erbjuder något för alla och för varje budget. Från bungalows, enkla rum, till otroliga sviter, de underbara hotellen på Phi Phi Island ger den fred och lugn du letar efter. Phi Phi Islands hotellområden lämnar rätt inställning att återhämta sig från din hektiska vardag. Hotellen på Phi Phi Island finns i alla prisklasser.(Thailand) - Koh Phi Phi islands

Lyxbungalow boende på Phi Phi Don varierar i stil och prakt! De bästa lyxhotellen på ön är av bungalowstil och ligger direkt på stranden. De bästa lyxiga hotellen på Phi Phi hittar du i tre huvudområden, Laem Tong, Loh BAGÃO Beach och vad som kallas Phi Phi Don Village. Det finns inga hotell på Phi Phi Ley. Det finns mycket information at hämta om denna underbara ö om du besöker phiphiisland.nu så missa in den sajten om du vill ha mer information.

På Laem Tong Phi Phi hittar du en en femstjärnig bungalow-villa resort som heter Zeavola Phi Phi Resort. Där är atmosfären nyckeln och villorna själva ingår i Small Luxury Hotels of the World ackreditering. De lyxiga villorna är nästan dolda från varandra och det tar ett tag att lära sig labyrinterna av vägar genom akacia från stranden på natten. Villans underbara hemtrevliga karaktär och stora veranda med dagsängar skapar en idealisk miljö för smekmånaden eller en romantisk flykt.

Maten på restaurangerna Baxil och Tacada är verkligen underbara och är en plats att njuta av det bästa av lyx med italienska, thailändska och internationella rätter. Dessa restauranger är rätt på stranden och ser ut till öarna Mosquito Bamboo och Koh Jum och det bergiga landskapet på Krabi kust. Poolen är tillbaka från stranden men har eleganta raka linjer och gallergolv med dagsängar idealiska för solbränna.