Offpist i Riksgränsen

Det här är äventyret för dig som vill åka Off Piste i Narvik och följa med på Ski Touring i ren fjällterräng och se de norska fjordarna.

Fem dagars skidåkning med en bergsguide som kommer att dela kunskap om laviner, säkerhetsutrustning, snö och navigering, etc. Du är baserad i Trollviken Lodge under veckan. För en dag kommer du att utforska, på egen hand, vad Narviklift har att erbjuda, klassisk offpist terräng med 900m vertikaler och fjorden i bakgrunden! Men detta äventyr är inte gratis och behöver du mer pengar kan du låna ett par tusen via den här sidan.skidskola

Under veckan har vi en dag i heli-skidåkning och vi planerar det så att vi får ut det mesta ur helikoptertiden. I priset ingår en timmes effektiv flygtid. Med våra erfarna guider kommer det att vara en dag som du kommer ihåg. Du kommer också att åka offpiståkning från Narviksfjellets liftar.Den härliga utsikten över de vackra fjordarna och Atlanten gör upplevelsen komplett. Den här veckan ingår även 2-3 dagars turåkning. Beroende på väder, väljer arrangören den bästa turnén för din grupp. Arrangören planerar resor till toppmötena runt fjordar i Narvikområdet.

Trollviken Lodge ägs och drivs av en av arrangörens ägare, Magnus Strand och hans partner Carin. Det är en gammal fiskefarm i slutet av vägen, precis vid havet. Anledningen till att de bestämde sig för att leva här är klart. Omgivningarna är vackra, du kan nå hundratals turåknings spår som dagsturer och du kan köra 45 min till Riksgränsen för att njuta av helikopterskidåkning och om förutsättningarna är de rätta på Lofoten kan du göra en dagsutflykt ute också. Det är också bara 25 min från Evenes/Harstad flygplats som är väl servad av billiga flygresor från Oslo. Vill du veta mer om detta härliga äventyr kan du klicka här.