RIB båt i Göteborg

Upplev ett actionäventyr i 55 knop. Det är full fart mellan öarna och ni gör ett stopp vid en öde strand eller restaurang. RIB-båten för dig till platser som normalt inte är tillräckligt nära staden för en vanlig dagsutflykt.

Kombinera detta äventyr och den härliga naturen i sällskap med goda vänner eller kollegor samt bra mat. Action RIB skräddarsyr charterresor och catering på västkusten för 1-100 personer. Alla destinationer kan kombineras med mat och dryck på kustnära pubar eller med en picknickkorg. Kortare prova-på resor finns också. Båten kan ta åtta passagers och kostar 4 625 kr/timme (inkl. moms), inklusive en timmes väntetid. Kombinera gärna RIB-båt med att bo på ett spa hotell i Göteborg så får du en underbar helg.

Actionpark

Göteborgs första och största betong park för skateboard, inlines och BMX hittar du i Göteborg. Parken är 1980 kvadratmeter och utformad för att fungera bra i alla discipliner.

Parken ritades av Stefan Hauser tillsammans med designteamet där skateboarding, inlines och BMX åkare deltog. Läs mer om parken, händelser och se fler bilder på hemsidan.

Alebacken

Skidbacken Alebacken, ligger bara 20 minuter norr om Göteborg. Tre backar med två liftar och en barnskidlift. Alla backar har snökanoner och belysning. Kaffe, läsk, godis och korv finns till salu.

Askims minigolf

Äventyrs minigolf är en rolig utmaning för alla golfspelare. Banorna är gjorda av konstgräs och en vanlig golfboll används. Äventyret minigolf i Slottsskogen är den första banan i Sverige att bli ett ackrediterat MOS-track (Minigolf Open Standard) godkänd för tävlingar. På restaurangen Solterassen som ligger intill banan kan du beställa snacks eller rätter som pizza och paj. Vin och öl serveras också.

Bohusleden

Denna vandringsled är 360 km lång och sträcker sig genom hela Bohusläns region. Den börjar precis i utkanten av Hallands distrikt nära Lindome och slutar i Strömstad. Stigen är mestadels lätt vandring, men med stora höjdskillnader. Rastplatser med vindskydd, eldstäder, toaletter och soptunnor.

Vandra genom den vackra Bohus landet. Eldstäder och toaletter hittar du vid rastplatserna. Vandrings kartor finns att köpa på turistorterna längs vägen. Ansluta spår: Europaled 1, Vildmarksleden, Olavsleden. Västkusten stiftelsen förvaltar Bohusleden.